Дорогi моi медики!

Щиро  –  значить  від  душі
Я  пишу  Вам  ці  вірші:

Хто  працює  в  медицині
Відмічають  свято  нині.

Тож  дозвольте  вас  вітати,
Честь  і  шану  вам  віддати

Побажання  залюбки
Я  впишу  у  ці  рядки:

Патологій  вам  в  коханні
Від  смеркання  до  світання,

І  в  роботі  і  в  любові  –
Всі  хронічно  щоб  здорові!

Щоб  було  достатньо  хворих
Та  багатих,  та  бадьорих.

Гаманців  усім  вагітних,
І  утіх  різноманітних.

Щоб  начальство  повсякчас
Заохочувало  вас:

Часто  премії  давали.
На  курорти  посилали.

Ще  не  раз  вітаю  вас:
Посміхайтесь,  в  добрий  час!

Так  бажає  вам  Оленка  –
Щирий  друг  і  пацієнтка.


Рецензии