Чому?

Мені здається, що сідало
Отеє сонце в той же день,
Але чомусь було так мало
Дівочих весняних пісень.

Завжди чомусь не вистачає
Веселих, щебетних розмов.
Чому ж ми рідко помічаєм
Людську невичерпну любов?

Чому так слабо серце гріє,
Коли потрібне це тепло?
І ми так пізно розумієм,
Що вже кохання відцвіло.


Рецензии