Сиха ма ле кlанат

Сиха ма ле кlанат cа, сихавала эшац.
Тишабала кxоабу нах, хьожабалар баха.
Во дош ма чамалда хьона. Эшац!
Вlалла дага а доацаш, безлу цун мах.

Дуненах сардам баккха, сихавала эшац,
Эгlаза ваха сихлу хийла, баге ле.
Воккхагlачунга йухале. Эшац!
Дийнат тlехьа дохьаш дац цкъаза къарле.

Сиха ма ле кlанат са, сихавала эшац.
Сихаденнача циско дахка а мича лоаца.
Сардам баккха кlанат са, эшац.
Эздеча сага волер вlалла а тац.

Дехке вала гlерташ, сихавала эшац.
Гlалаташ дарца, lама хийла саг.
Сардамаш кхоабаш, ма дорха. Эшац.
Мерзагlа йоа lи лоаттайе хьай бага.

Гlермане, 16. Аьтинга бетта 2012 шу


Рецензии