Стрiчечка до стрiчечки...

Стрічечка до стрічечки, квіточка до квіточки
Заплітала у вінок в цю чарівну ніченьку
Заплітала, мріяла серденьком тремтячим
Із під вій густих дивилась поглядом дівчачим
Вірила в майбутнє, що прийде кохання
Що зустріне свою долю ще до цього рання
Що кохання буде вічним і палким як ватри
Що прийде зі снів коханий и спитає «як ти?»
Як ти мріяла про мене, як мене чекала
Як надію у душі весь цей час плекала
І розкаже як роками, дивлячись на зорі
Бачив в них ії обличчя, ії карі очі
І я к вірив, що вона на його чекає
Бо інакшої на двох долі в них немає
Стрічечка до стрічечки, квіточка до квіточки
Заплітала у вінок в цю чарівну ніченьку…


Рецензии