Для когось нi. Але для iнших...

* * *

Для когось — нi. Але для iнших
За правду править вiк оцей,
Їм не вiдкрилось дещо лiпше
За серп i шаблю... О спудей!

Учивсь, та трохи не довчився...
Є правда, кажеш, i в серпах,
Є i в шаблях, якi так чисто
Стинали нас по цих степах?


Рецензии