Горобцi, немов насiння жменька...
Горобцi, немов насiння жменька,
Сипонули — й пiсня зацвiла.
I пiдбилось сонце височенько,
I снiжок парує спроквола.
Цвiрiнчiть! Живiть, мої сiренькi,
Не зважайте нi на холоди
Нашi... Нi на теплi побрехеньки,
З iрiю привiянi сюди.
Свидетельство о публикации №112061507249