Козлобородий i в пенсне...
Козлобородий i в пенсне
Мої книжки пускав
За димом... Онде знов пасе,
Знов ходить мiж заграв.
Як розпашiлися вони!
А з лiтер-корiнцiв
До вишини, до ясини
Струмують стебла слiв.
Слова — та й тiнi слiв — усе
Спалив би вiн за мить.
Козлобородий i в пенсне
Пасе мене. Не спить...
О чом же, чом нерiдний я
На рiднiй, а не вiн,
Ця нишпорка, ця манiя,
Приблудний скурвий син!..
Свидетельство о публикации №112061507231