Одкипiли вогнища вишень...

* * *

Одкипiли вогнища вишень,
Терен перелився на весняну
Землю, що оговталась лишень,
А вже треба слухати срiбляну

Смерть. Та скiльки ж, скiльки! Та коли ж
Скiнчиться погубне, безкiнечне!
...Чом ото розкрилюється криж
I гнiздо їжачиться лелече?


Рецензии