За праве дiло

За праве дiло... I дванадцять
Вже йдуть, а спереду — Христос.
Його штовхати не бояться
У спину, босим — на мороз.
Зате собi здобудуть крихту,
А може й мученський вiнець...

Чи пихне знов? Звичайно, пихне.
Як тiль увiрветься терпець.


Рецензии
Хорошие стихи! Спасибо.

Александр Томко   23.11.2012 19:15     Заявить о нарушении