В юдолi мсти

* * *

В юдолi мсти i тиранiї,
Де нижчий зверхника клене,
Не дай нi частки, анi мрiї,
Не запротор туди мене.

Бо, замордований до решти,
Хiба любовi пiдкорюсь,
Коли зненацька забереш Ти,
А я все лаюсь, не мирюсь...


Рецензии