Коли плаче небо
Коли сонце світить, то я посміхаюсь,
Коли в полі квіти цвітуть - то я молюсь
В зорянім небі, зіркою, із тобою встрічаюсь.
Вітром серпневим по хмарах біжу
Плачу веселкою в сонячнім небі
Листям багряним так ніжно шепчу
Жити не можу ніяк я без тебе.
Хвилі тріпочуться в морі без меж,
Та припливають до свого берега,
Я так чекаю, та вірю ,що десь,
Ти припливеш до свого оберега.
Свидетельство о публикации №112061504850