Для мене ви - найкращi
У мене, ніж до мами.
Вона, мов добра чарівниця
За рученя мене взяла
У світ казковий привела.
Немає більшої любові
У мене, ніж до тата.
Мій дужий батько-захисник
За мене в світі заступився
За кожний день для мене бився.
Чи є хто в світі краще них?
Не треба зараз зайвих слів,
Лишень - "люблю своїх батьків".
Свидетельство о публикации №112061500138