Ти моя волошка
Ти читаєш легко долю по руці.
Чом не начаклуєш, чом не наворожиш,
Щоб навік зійшлися лінії оці.
Ти моя надія, міфотворна мрія,
Ти на картах бачиш межі і поля.
Тільки чорна дама, загадкова дама,
Відшукать не може губи короля.
Ти моя солодка, ніч така коротка,
Знов прийде розлука на багато літ.
А чаклунська сила, ця безмежна сила,
Зберегти не може наш маленький світ.
Мов пораду пізню заспіваєш пісню
І торкнешся ніжно словом до душі –
Ми такі щасливі у своєму світі,
У чужому світі ми такі чужі.
Не знайдемо слави і на гущі кави,
А у чаші з воском сльози ллє верба.
Ти кохання стрічку заплела у коси,
Ти моя сопілка, ти моя журба.
2003
Свидетельство о публикации №112061409337
Ти як падший ангел:
б'лий та пухнастий,
та як мед солоткий для д'вчат та мух,- мова корьорова, доля загадкова, ангельск' долон'= твойе щастя -дмух
Вячеслав Плескач 10.03.2014 03:28 Заявить о нарушении