Айстри пригаслi, печальнi...

* * *

Айстри пригаслі, печальні.
Холод астральний.
                А ми
Так до любові безжальні,
Наче й не буде зими.

Буде.
               Мов полум’я кущик,
Сонце в снігу спалахне...
Кажуть — любов невмируща,
То пожалій хоч мене.


Рецензии