Залишайтесь, панi!
нехай проїде
По шепітливій ковилі!
Не свита б’є в тарелі мідні —
Веселі, чорні ковалі.
І я коваль.
Веселий, чорний.
Вам корінного підкувать?..
І сонце бризкає із горна,
І можна вік
Тут звікувать.
Куди вам, пані,
залишайтесь!
Самі узнайте, як живем,
І квіти рвіть, і потішайтесь
Над цим зухвалим ковалем.
1989
Свидетельство о публикации №112061407015