Чогось менi не додала...

* * *

Чогось мені недодала —
Можливо, світлої любові?
Та через вінця налила
І безпритульності,
І болю,
Зневіри, відчаю, журби...
І все це —
Тільки сіль до хліба?
Благословення, дар судьби?
І треба дякувать?..

...— Спасибі!


Рецензии