Хочеться в трави дивитись...
Хочеться в трави дивитись,
Стать на коліна,
Знайти
Коника.
З ним заблудитись
Там, де, можливо, і ти...
Слід твій незримий побачить,
Світлом пройнятись твоїм...
Коники скачуть —
Не плачуть...
Що їм до наших руїн!
Свидетельство о публикации №112061406973