Слова

Слова красиві?..
                І мотузка
Та сволок з гаком —
                у кінці?..
А за вікном цвіте галузка,
Тінь залишає на щоці.

Аж серце може розірватись!..

А ні —
То й ні...
                Усе одно
До гака треба ще добратись,
Запнути наглухо вікно.


Рецензии