Мало!..

Наговорюсь,
                наплачусь,
                зникну,
Тобі на очі не з’явлюсь,
Допоки знов до слова звикну
І самотою отруюсь...

Так, занедбаю,
                занехаю
Талан,
                талант — якщо він є...
Вже зараз, бачиш, позіхаю
На кожне речення твоє.

Мені це просто нецікаво —
Слова складати в забутті.
Мені це просто дуже мало —
В безсмерті жити
                чи в житті...


Рецензии