Посилае голуба з руки...
Посилає голуба з руки —
Чи вогонь під стріху?
Чи записку?..
Все це мені дасться ще взнаки —
Он із-за холодної ріки
Печеніг очима так і блиска!
Я читаю.
Вірю... бо люблю.
Я чекаю зустрічі в заплаві.
І човна вже споряджать велю —
Там у травах килим постелю
І загину —
в щасті і неславі.
Хто вона?..
Короткий має ніж.
Удає чи, може, й справді рада?
— Князю,— шепче,— я тебе украду...
...Голуб білий — блискавки світліш!
Догоря записка —
Чорна зрада...
Свидетельство о публикации №112061406871
мелодійно, чуттєво, літературно...
приємно читати!..
дякую Вам за це!..
з повагою,
Даша Заярная 14.06.2012 22:25 Заявить о нарушении