Все вiд страждання?..
— Все від страждання?
— І зухвальства...
Бо стільки зломлених змовка!
І, може... це найкраща паства —
Потрібна лиш тверда рука.
Рука,
що зразу стане дланню.
Їй служить істина крута...
— Все від зухвальства?!
— ...І страждання:
Не брешуть —
Страдницькі вуста.
Свидетельство о публикации №112061406841