Ж ноч об цянки
Одного разу, на світанку,
Попала мишка у лоханку,
І в пиві почала тонуть,
Тону! Врятуйте хто-небудь!
Піду я каменем на днище,
А в алкоголі смерть проста,
Була б напевно щасливіша,
Загинуть в лапах у кота?. »
-«Клянись» - сказав з вікна котище?
«Із пива я достану Вас,
Та в їжу перетворитесь на раз »
- «Врятуй скоріше, йду на дно,
В сто раз миліший смерть на волі,
Чим захлинутись в алкоголі »
І миша від пут смертельной долі
Була врятована від дна.
Та опинившись у страшних лапах,
Тремтячи до кінчика хвоста,
Поширюючи від пива запах,
Удрала миша й від кота.
-«А як же ваше слово честі!?
Ви обіцяли дать вас з'їсти.
- «Ах, що Ви? мишка пропищала,
Таке я сп'яну обіцяла! »
Мораль стучить на весь офір,
То ж п’яній жінці, ти не вір...
Свидетельство о публикации №112061405480