Ти вишивала нитками життя

Ти вишивала нитками життя,
Узори долі вміло вибирала,
Яскравими були, мов багаття,
Хоч різне у житті тому бувало.
Ти вишивала старанно завжди,
Охайно кожну ниточку ложила,
І не було там кольору журби,
Кохання колір ти завжди любила.
Не пропустила, та схибила ніде,
І вишила життя талановито.
Ніхто і вузлик справді не знайде,
Майстерно і премудро все прошито.


Рецензии