Слёзы дажджу...

Ты пайшоў ад мяне, адзіны,
Мне імгненне здавалася, часам,
Самай доўгай на свеце гадзінай,
Бо да гэтага мы былі разам.

Ты пайшоў ад мяне позняй ноччу,
Засталіся гудкі ў тэлефоне.
Пад дажджом за табою крочыць
Моўчкі сэрца маё з парасонам...

Я стаяла на вуліцы мокрай,
Дождж па твары мне кроплямі плакаў.
Сэрца йшло за табою па горцы...
Ты пайшоў... Не падаў нават знаку...

2007
НСА


Рецензии
расставания очень больная штука...

Лариса Алексеева 77   25.11.2012 20:45     Заявить о нарушении