Ревнива

Хочу поцілунків з тобою до світанку.
Хочу частіше заглядать в твої очі.
Може нам випити кави зранку?
Поїхати відпочивати у Сочі?

Чому і як я тебе покохала,
Не розумію,не здогадаюсь.
Раніше чомусь і долі своеї не мала,
Покохала і у небо здіймаюсь.

Чому витягуеш щастя із мене?
Хоча ні...я з тобою щаслива.
Залишусь вдома-тягне до тебе,
Розуміеш,я дуже ревнива.


Рецензии