Малиновое Утро
И дождь струился.
Он небо мокро возлюбил
И на ладонь ложился.
Я руку ливню подставлял,
А он, счастливый,
Ко мне на руку проливал
ВОСХОД МАЛИНОВЫЙ!!!
Я капли эти подносил
К губам и пил их.
Я пил восход, такой счастливый.
И я теперь как он - малиновый!!!
Raspberry morning
It was a raspberry sunrise
When rain falls down.
It had a sympathy to skies
Then it went on my palm.
I brought my hands across the flow
And being happy,
On my hands magically it dropped
Sunrise of raspberry!!!
I brought a drops of these
To lips for having joy.
Enjoyed a sunrise so happy.
And I like it became - raspberry!!!
Свидетельство о публикации №112061306871