Пора нiмувати, життя доживати...

* * *

Пора німувати — життя доживати.
Оцей дожувати черствий
Окраєць —
                і спати.
І більше не знати,
Кого там затяг чорторий.
Кому там роздолля —
                недоля завидна!—
Опівдні зночіло?..

Мовчи!
При світлі мовчання не так уже й видно...
Нікого нічому не вчи.

                1989


Рецензии