Летять, i тiльки холод в крилах...
Летять — і тільки холод в крилах,
Летять — із вирію. А ти —
Куди?
Вони ж сюди...
Безсило,
Ледь змахуючи, —
А сюди!
О сірі! Темні і насправді
Пташиним розумом?
Про що
Протяжний клич? Чому ви раді?
Життя минуло,
Вік пройшов.
Залізний,
Атомний,
Нещадний,
Прокляттям сповнений ущерть.
Єдиний мій...
Я ваш нащадок,
Птахи!
Я ще не вірю в смерть.
Клекоче в грудях,
Застигає —
Запеклий біль?
Вогненна сталь?
Щось підійма
І вниз швиргає.
І жаль життя.
Нестерпний жаль...
Свидетельство о публикации №112061304203