Ну, што ж паспрабаваць не грэх

Ну, што ж: паспрабаваць не грэх,
 Давай на шчасце пагадем.
 На сходзе наш нядоўгі век,
 Нам больш зязюля не кувае.
 У мокрым восеньскім бары
 Лісток адзін не облятае.
 Ты да зімы не гавары,
 У цішы кахання пачакаем.

 Лютуе сцюжа на двары,
 Сядзім ля цёплага каміна.
 Што ж там так хораша гарыць,
 Няўжо жыццё прабегла міма.

 Чысцюткі белы белы снег
 Ляціць з нябёсаў у далоні.
 Вядома, спрабаваць не грэх
 Ды толькі пасівелі скроні.


Рецензии