кохаю

Кружляли в осінньому вальсі кленові листки.

Обіцяла подумати про вічність і, може, лишитись.

Холодним жовтневим повітрям нахабно вривалась у груди.

А він розумів, що пізно намагатися щось змінити.

Юність – тендітна пора, але слід мати вдосталь мужності, щоб її пережити.


Рецензии