Та що вiн вiда про характер...

* * *

                І. Д.

Та що він віда про характер
Хоч Ваш, хоч мій.
                Своєї гне...
Поет — зачаєний реактор,
Глядить, глядить —
                та як рвоне!

Чолом нахмарився високим,
Махнув на блимавки нічні,
А ті —
                все вивертом та скоком
Багнищем наглої брехні.

Нічого. Згодом проясниться.
Ще не борня —
                лиш метушня.
І роздаються, мов кислиці,
То нагороди, то звання...

                1995


Рецензии