I той гунцвот i харцизяка...

* * *

I той гунцвот i харцизяка,
I цей знатник — всi при тобi.
Не доведуть до переляку,
Та до нудоти — далебi.

I вiддаси життя, аби лиш
Вiдсторонилися на мить.
Аби побачили, що вбили ж
Тебе.
             Що то — не хтось лежить.


Рецензии