Рiчка тiшиться розливом...
Острівцями лиш горби,
Де кленок сором'язливо
Прихилився до верби.
Поспіша бурхлива хвиля,
На шляху змітає все,
І шумить, і птахом квилить,
І невтримане несе...
Це - весна. І в серці повінь,
Хоч любов іще в імлі.
Та вона, як спраглий пломінь,
Рветься цвітом із землі...
11.06.2012
Свидетельство о публикации №112061204576
Алексей Бинкевич 13.06.2012 23:43 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 15.06.2012 19:15 Заявить о нарушении