Злiтай хоч подумки...
Ти вiрив — небо обiймає,
Дає надiю на полiт,
Веде в просторий, щедрий свiт
I крила вiтром пiдiймає.
Та вже поцiлили в крило...
Та вже i друге поламали...
Але ти вiр — всьому на зло.
Хоч подумки — злiтай над хмари.
Свидетельство о публикации №112061106282