Розпач

І змій літає до дружини,
І вуж корову ссе вночі,
Й кричить зурочена дитина,
Й немає воску для свічі.

...І знов з болота квака жаба,
Як любить змій твою
                змію...
Та головне —
Затята баба
Десь закопала сулію!


Рецензии