Вороне, як я не плакав...
Вороне, як я не плакав,
Як небеса не благав,—
Тьмиста летюча клоако,
Все клекотиш мiж заграв.
От би пошвидше запахло
Паленим пiр’ям а чи
М’ясом твоїм!
От би страху
Впасти в менi на мечi.
Я не поганин чи ворон,
Я не шаную дзьоби
Й мiсяця око над звором,
Повне мутної грозьби...
Свидетельство о публикации №112061104780