В наповненнi Христа

Коли серденько спочиває,
Наповнене турботою Отця,
Тоді душа знаходить спокій,
В наповненні Христа.

В той час ми будемо служити,
Із щирим серцем прославлять,
Того хто незважаючи на віки,
Несе свою любов в віках.

В Його обіймах щастя,
В Його словах спокій,
Лишень у Ньому ми знаходим
Багатство откровінь.

10.06.12.


Рецензии