Л кар - молодець
За дипломом фахівець, и лікар,
І зведу хворобу на нівец,
Зберегти міцне здоров’я я покликан,
За тугий звичайно гаманець.
Спосіб, зберегти здоров’я відшукаю,
Рятувать життя це стимул мій,
Не жалійте гривню, умовляю,
Тож в аптеці друже тож я свій,
За здоровий спосіб держу я фішку,
Медицина в тім буде помагати,
Напишу в рецепті стільки ліків,
Що й здоровому ту торбу не підняти.
То коли настане час для одужання,
Знає тільки Бог та гаманець,
Біль була у серці, стала у печінці,
Тож який я лікар-молодець.
Я професії учився у каверні,
Лекції у черзі, хай заждуть,
Куплено диплом, затратив гривні,
Хворі тож з наваром віддадуть...
Свидетельство о публикации №112061104593