Нiчого. Все ще буде...

* * *

Нічого. Все ще буде.
А може, і було.
І тим утішся...
                Студить
Юга твоє чоло.

Туманом оповите
Багаття у степу...
І ганить оковита
Судьбу твою скупу.

— Нічого! Все ще буде, —
Дорога провіща.
Безгрішний тільки судить,
А грішний —
І проща...


Рецензии