мiй сенс, моя мрiя

Там, де квiти недосяжнi,
бо холоднi та чужi вони стали,
я на зустрiч долi пiду,
i знайду єдиного та милого,
такого, що захистить вiд вiтру сильного,
розтану на лодонях свiтлом,
стану берегом моря твого,
наступного не буду чекати,
я просто скажу, що знайшла того,
кого не шукала, але зумiла створити в своїх мрiях.


Через декiлька рокiв прийдеш до мене,
в сяйвi осiннiм, скажеш, що колись
зумiв помилитися,
шкода не буде,
але протягну руку допомоги,
i вiддам тобi все своє життя,
всi почуття,
я ж хотiла колись
мрамором стати в твоєму серцi,
i навiть дощi не змогли б
вiдхрестити нашi перехреснi стежки,
а на небi досi iснує моє сузiр'я,
яке назване твоiм iменем


Рецензии