Весна невербальная

- Бо-ку, бо-ку, бо-ку, бо…

- А – ты?!
- Пью, пью!
- А – ты?! А – ты?!
- Пью-у! Пью-у!
- А - ты?

- Бо-ку, бо-ку, бо-ку, бо…

- Чу-вих!
- Ни-ни-ни!
- Чу-вих! Чу-вих!
- Ни-ни-ни-ни!!
- Чу-у-ви-и-их!

- Бо-ку, бо-ку, бо-ку, бо…

- У-ди-ди!
- А-то!
- У-ди-ди-ди-ди!
- А-то!
- У-ди... У-ди... У...!

- Бо-ку, бо-ку, бо-ку, бо…

- Чу-вих!
- Фиг... фиг!
- Чу-вих! Чу-вих!
- Фиг - фиг!
- Чу-у-ви-и-их!

- Бо-ку! Бо-ку! Бо-ку! Бо…

- Цик-цик!
- Терр-пи!
- Цик-цик-цик!
- Терр-пи! Терр-пи!
- Цик... Цик.

- Бо-ку! Бо-ку! Бо-ку! Бо…


Рецензии