Хоч щось робити треба нам

Хоч щось робити треба нам,
Час знов з колін піднятись!
Відразу зникне зла дурман,
Коли почнеш сміятись!

Не має сенсу сльози лить,
І вдома лежати на канапі,
Життя коротке - треба жить.
Своє ім'я вписати в мапі!


Рецензии