Чlормадувла гlанаш хьа
Уж мукъа, килга тоханза, мегаций дита.
Хиннача бесса кхехкац са пхаьнаш,
Дохьаж хьай тоханза са дулха-дог дита.
Дlа хlана йехьар lа, са мел йоа ийла,
Са дега тlа маьлхара файтонаш лел.
Са дега чу пхо тохаш из а къин гlийла,
Вампала жуккарг , тахан сох вел.
Боча хийта такаш , мlадхиво лувчош,
Даькъаза хила гlерташ, соцадира гош.
Кхоачадира са, кlимарса мlад лувцош,
Йуххьера кхайкадира хургдоаца дош.
Тиша ди кхачача, дуне хьанга дитар lа,
Безама кlоарга бердаш да аьнна, метта.
Из буне тахканза, вампалга дитар lа,
Жуккарг воалл зератаьш вlашагlхетта.
Гlермане, 10. Аьтинга бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112061000615