Р. -Л. Стивенсон. Дождь

  Роберт Льюис Стивенсон
               "Дождь"
          __________

Дождь, охвативший всё вокруг:
И дерево, и поле,
То тут — промчится по зонтам,
То там — окатит корабли на море.
 


Poem by Robert Louis Stevenson
        (1850-1894)
           RAIN

The rain is falling all around,
     It falls on field and tree,
It rains on the umbrellas here,
     And on the ships at sea.


Рецензии