люблю мрiяти

Я чую вітер,тей,що зранку 
Вітав мені тут на світанку,
Що казав що має новини,
Що в твоєму серці я єдина.
Та несподіванка колюча
І всі слова такі болючі..
Ти маєш розум,тільки чому 
Не бачиш те ,що маю втому
Постійно собі зізнаватись,
Що важко мені на тебе ображатись.
І важелі поставлені на ваги ,
Що брати, що не брати до уваги..
Та тяжче всіх лише слово ТИ
Бо дуже люблю мріяти..


Рецензии