Роялю нота, звук г тари...

Роялю нота, звук гітари...
Б'ючи по клавішам роялю
душу його можна описати
чорна, біла, така повільная, що він має?музику лише, якою всіх лякає

він аккорд гітари, чи роялю нота
слова для нього, як та кіннота
сильні, швидкі, так швидко сносять
і потім ходить він, думок багато носить

він напевно надто щирий та відкритий
ви скажіть мені, йому я передам
бо трохи він летить підбитий
від союзних літаків, мадам

він надто ніжний, та м'який...
він вірить, сподівається...дурний
він ще дитина, наївний, залиш його таким...
діти люблять чистою любов'ю, і він не брудний

і криє його невідомість...підсвідомість
він мабуть поганий чи наївний
він може писати роман уже чи повість
це тільки збоку дуже він так сильний

не буде він штовхати поїзд дій
радіти буду він лише...цінити те що має
не буває щирих змушених подій
але цей час безцінний це він знає

Він не руйнівник будівлі, ні
сльоза тече із ока, з серця, із душі
що потрібно дати вже тобі
який потрібен код щоб увійти.




Grey...
20:33, Четверг, 02.02.2012.
Пробач...


Рецензии