Зима...

І пада сніг, так гарно за вікном
повільно падає сніжинка
метелиця обвива мій дом
стелиться як та пір'їнка

ніби цукор падає з небес
все так солодко прекрасно
і чутно звук автоколес
які руйнують ту красу прекрасну

візерунки гарні на вікні
не гірші за полотна від Далі
янголи милують зір
"не лягай на сніг" а ти ліг на перекір

зима - чудова пора року
писав би сотні хоку
гра в сніжки, падіння в сніг
в сугроб, збивання  з ніг

коли мерзне лице
коли руки дубіють
коли відчуваю все це
капіляри красніють, німіють 

зима на щось схожа, дуже
зима - це чудово та гарно друже
білий сніг, як ковдра біла на дорозі
заходь, не стій, ти, на порозі...



Grey.
19:03, Четверг, 26.01.2012


Рецензии