Тримайся

Слухай, друже, не бійся
щоб на нас не чекало за рогом
йди по життю посміхайся та смійся
завжди в сердці із Богом

які проблеми б не були
не падай духом та далі іди
ти сильна людина ти зможеш
я вірю у тебя ти переможеш

вірь в себе і слухай серце
нахабно в обличчя страху дивись
бо життя всім додасть трохи перцю
стрибай, друже, вгору та ввись

якщо вже маргінал..і ти на межі
стоячи на мосту, дивлячись вниз
згадай добро, очисти сталь від іржі
найраще згадай, життя, лото, суперприз

немає переможців та переможених
хоч і в світі багато знеможених
якщо сил нема живи!..чекай на свій приз
стрибай тільки вгору і ввись та тільки не вниз

друже, ти зможеш.
здолаеш все та переможеш. 



Grey
18:03, Среда, 25.01.2012.
Стакан наполовину полный, а не пустой.


Рецензии