Я а... удар тут прам ф хрась Шь

Ах, дай же мне сваи губКи Сь! Я ведзь такой писталет,
Шо кого хоч очаРуЮх
О тута во  ф ЮхНовец.
В очах бо Сь фоткы овец.

Бо я ны то що балую,
Я прамо рэдька щэ в греДК.
А во в ДыКар суп йим з бульБай. Ий щэ й дойБафк прошу ф сцерв.

Учора вот шо я чув тут. Тут захоДыв мий сосет.
Да кажэ, шося ны в тую
ПопАль, нахВерНов, я ф дверц.
Ну, шост такэ вжэ сосэ з мынэ, эх, Машк в КабачКах!

Да й я й в йийи ночУхВаль вш.
Да, вот таКый в Кый КонТахт с тахта ф ХахТакБыкЧав.


Рецензии