Поезд Жизнь

ПОЇЗД "ЖИТТЯ"

Не знаю чому, це все без причини
серце ріжуть ножем, чекають кончини
там зверху кидають проблем
а ти живи, страждай, життя - не крем.

буде навчання, будут дівчата
перша, друга і так до тієї єдиної
потім весілля, потім сори, потім малята
і ще проблеми, проблеми але ми вже з тією єдиною

випробування будуть весь час
духом, тілом, часом, втратою
щоб малиною не було все для нас
щоб все було стратою

стратою часу, марним існуванням
колись ми зробимо висновки
що досягли тяжкими стараннями
добре жити мріями та бажаннями

живем як той птах
летим то вгору то вниз
інколи сідаєм на паркет чи карниз
живемо, радієм і кажем - ах!

сини та дочки народили сина чи дочку
ми на сьомому небі від щастя
готові стрибати до неба через кожну кочку
нам 65 років, життя прекрасне, але що за напастя

хвороба, або якась іще біда
яка з дитинства прогресує
а ми не знали, раділи, жили і не лізе уже їжа, їда
життя такі картини нам рисує

ми хочемо жити, бачити внуків
бачити їх перемоги, не бачити муки
але розумієм що скоро кінець усьому
що так любили, ми вдячні йому

в такі моменти ти пам'ятаєш увесь змарнований час
ох як же мало його в нас
я не перестану поки не дійде до вас
кинь курити в 17 щоб бачити онуків стоячи прямо в анфас

ось так і проходе поїзд життя
який швидкий експерс-локомотив
із 70 років ми пам'ятаємо лише місяця
живи, не втрачай головний для тебе мотив.

коли ти повністю впав, і пусто в груді
лише Воля стоїть і каже "встать та ІДИ!"



Grey.
19:40, Понедельник. 23.01.2012
живи, кохай, страждай, радій.
не полишай надій.


Рецензии